White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

CD-release Patroness met o.a. God Dethroned

Leestijd: 2 minuten

Er zijn feestjes die kleiner gegeven worden. Het Belgische Patroness pakt het namelijk voor hun cd-release groots aan. Op 4 juni staat de JC Vizit in Wilrijk in het teken van hun feest ter ere van Fatum. Dat is de eerste langspeler van deze band.

En zoals gezegd, pakt men het groots aan. Patroness zal niet de enige band zijn die deze avond de bühne in Wilrijk zal bestijgen. In het totaal gaan er die avond vijf bands op dat podium staan. Patroness heeft voor hun show Juneau, War Cloud en Provectus staan. Na hun zal de Nederlandse grootheden van de blackened death, God Dethroned, de avond afsluiten. Die laatst genoemde is natuurlijk geen onbekende van White Room Reviews, gezien zij ook het jubileumfeest in Musicon hebben geheadlined.

Patroness Wilrijk

Over de band

De Belgische band Patroness laat zich door meerdere stijlen inspireren. Als men hen dan toch moet beschrijven zal dark blackened metal hun muziek het beste omschrijven. Men weet dus op voorhand al dat deze band niet binnen de gebaande paden der genres denkt. Dat zal ook op de eerste langspeler, Fatum dus, gaan blijken.

Die langspeler gaat in eigen beheer uitkomen. Overigens is het niet de eerste release van deze in 2019 opgerichte band. In het jaar van hun ontstaan heeft de groep ook een demo uitgebracht, om in 2020 een ep op de markt te brengen. Nu staat de eerste langspeler dus voor de deur. Ga dat checken.

Patroness online

Facebook
Bandcamp

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén