White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Epica gaat wederom tweemaal met orkest

Leestijd: 2 minuten

Epica gaat opnieuw op klassiek avontuur. Exact tien jaar en een dag na de release van het live-album ‘Retrospect’ kondigt deze Nederlandse metalband twee spraakmakende concerten met een volledig symfonie-orkest en koor aan. Daarvan is één in eigen land en één in Mexico. Voor deze zogeheten ‘The Symphonic Synergy’-concerten zullen wederom kosten noch moeite gespaard worden.

Het eerste evenement vindt plaats op vrijdag 20 september 2024 in AFAS Live te Amsterdam, terwijl Mexico de kans krijgt om dit nieuwe hoogtepunt te zien in een van de meest iconische locaties van Latijns-Amerika, namelijk op zaterdag 7 december 2024 in Auditorio Nacional in Mexico-Stad. Dat heeft een capaciteit van 10.000 zitplaatsen.

De kaartverkoop voor beide concerten start op vrijdag 10 november om 10.00 uur (= om 17.00 uur lokale Mexicaanse tijd). Epica-fans krijgen echter de mogelijkheid om al twee dagen eerder tickets te scoren: op woensdag 8 november om 17.00 uur tijdens de Fan Sales, die exclusief voor leden van de Epica-mailinglijst is.
De tickets zijn verkrijgbaar via hun eigen website.

Epica 2023

Reactie

Toetsenist Coen Janssen steekt zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken: “Eindelijk is het weer zover; samen met een volledig orkest en koor optreden! De ‘Symphonic Synergy’ shows op deze iconische locaties zijn voor mij een droom die uitkomt. We zullen van beide opzienbarende concerten weer een ervaring maken die de bezoekers zich nog lang zullen heugen. En ditmaal nemen we het evenement zelfs mee naar Mexico. Geloof me: Dit. Wil. Je. Niet. Missen!

Ook frontvrouw Simone Simons staat nu al te popelen: „Wat Coen zegt! Spelen met orkest en koor is inderdaad ab-so-luut een droom. Ik kan niet wachten tot ‘The Symphonic Synergy’ tot leven komt en deze unieke ervaring met de Epicans mag delen.

EPICA ONLINE

Website
Facebook
Twitter
Instagram

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén