White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Eternal Idol presenteert nieuwe zangeres

De Italiaanse metalband Eternal Idol heeft laten weten dat zij een nieuwe zangeres in de gelederen heeft. Op zaterdag 25 september zal zij live haar debuut gaan maken. Dan speelt Eternal Idol een mooie show in de Legend Club in Milaan.

Die nieuwe zangeres van Eternal Idol heet Letizia Merlo. Zij volgt Claudia Duronio op, welke nog wel te horen was op de ep die eerder dit jaar verscheen. Die release, Rocking With The Idols, was een extended play waarop de band vier covers speelde. Onder andere Scorpions en Judas Priest worden daar aangehaald.

Eternal Idol Letizia

Reactie

Gitarist Nick Savio, die ook de toetsenist van de band is, zegt: “She has an amazing voice and rock attitude, we are sure it will be the perfect mix with Fabio Lione and her voice for the Eternal Idol sound.” Daarmee zal hij de fan alleen maar nieuwsgieriger maken.

Voor wie nu denkt: ‘Eternal Idol?’ Ja, dat is die Italiaanse band met Fabio Lione op de vocalen. Hij heeft in het verleden vooral furore gemaakt aan het front van Rhapsody Of Fire. Daarom is de band in het verleden ook wel bekend geweest onder de naam Lione’s Eternal Idol.

Eternal Idol online

Website
Facebook

Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén