White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Griekse rockers Peculiar Three hebben nieuwe video online

Griekenland is een land waar cultuur hoog in het vaandel wordt gedragen. Al van oudsher neemt dit een belangrijke plaats in de maatschappij in. Misschien is dat ook wel de reden dat dit land een van het hoogst aantal bands per inwoner heeft. Peculiar Three is er daar één van en vanwege hun nieuwe video trekken zij de spotlight naar zich toe.

De nieuwe video van Peculiar Three betreft een lyricvideo voor het nummer ‘Caliban’s End’. Dat nummer is het bonusnummer van de langspeler Leap Of Faith, welke in 2020 verschenen is. Deze video is tevens de eerste lyricvideo behorend tot een track van die plaat.

‘Caliban’s End’

Waar Peculiar Three een stevige rockband is, komt het drietal bij dit nummer op de proppen met een verrassende gast. Panos Makoulis heeft namelijk voor deze track speciale arrangementen geschreven, waardoor er een hele orkestrale lading in zit. Dat geeft weer een mooie draai aan de sound waar Peculiar Three voor staat.

Peculiar Three

Deze Griekse rockband is ontstaan in 2013. Een jaar later volgende hun eerste EP. Die is in 2019 opnieuw gemasterd. Het trio kwam, zoals hierboven al aangehaald is, in 2020 met Leap Of Faith. Die langspeler was hun eerste langspeler. Dat album telde, inclusief bonusnummer ‘Caliban’s End’, een achttal tracks.

Peculiar Three
Peculiar Three door Sotiris Kotsonis

Peculiar Three online

Bandcamp
Facebook

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén