White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Liveversie ‘Prometherion’ van Behemoth online

Het was afgelopen vrijdag maar een drukke dag voor Nergal. Hij zag die dag de nieuwe plaat van zijn Me And That Man, New Man, New Songs, Same Shit Vol.2, verschijnen. Tevens bracht ook Behemoth, waar het gros hem toch van kent, middels ‘Prometherion’ een nieuwe single uit.

‘Prometherion’ is natuurlijk geen nieuwe track van Behemoth. Het betreft hier de liveversie afkomstig van het aankomende In Absentia Dei. Die release zal in de verschillende formaten op 17 december uit gaan komen via Nuclear Blast. De uitgave zal de indrukwekkende opnames van de show in de tijden dat er niet voor publiek gespeeld kon worden, bevatten. Dat Behemoth dat groots aan heeft gepakt, blijkt in de video, welke hieronder te vinden is.

Reactie

Nergal laat weten: “Legions! For some of you, The Apostasy is the ultimate Behemoth experience. Here, we present to you a song from that record which we filmed during IN ABSENTIA DEI! Enjoy it!”

‘Prometherion’ is natuurlijk niet de eerste single die de mensheid voorbereid op de machtige aankomende release van Behemoth. De Poolse heersers hebben namelijk eerder onder andere al ‘Bartzabel’ online gezet. Die video kan via deze link gevonden worden.

Behemoth 2021

BEHEMOTH ONLINE

Website
Facebook

NUCLEAR BLAST ONLINE

Website
Webshop

Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén