White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Musicon gaat weer open

Het wachten was lang, maar de zomerse dagen brengen ook licht in het hele corona-gebeuren. Dat brengt het goede nieuws met zich mee dat Musicon in Den Haag ook weer open gaat. De venue aan de Soestdijksekade opent op 5 juni de deuren weer voor concerten en muzikanten die willen repeteren.

Dat Musicon weer open gaat, is goed nieuws. Musicon heeft de maanden van gedwongen sluiting goed gebruikt. De nieuwe website is daar het resultaat van. Daar valt ook op te lezen welke shows er de komende tijd plaats gaan vinden. Ben snel voor de tickets, want iedereen staat te trappelen om naar shows te gaan. Onder andere Hallowed Fire en Order Of The Emperor staan binnenkort al op het podium van Musicon. Dat mag niet gemist worden.

Musicon en White Room Reviews

Nadat eerder het festival van White Room Reviews in Musicon meermaals uitgesteld is, zal er binnenkort mooi nieuws volgen. Eerder werd al bekend dat White Room Reviews Loud & Heavy gaat organiseren op zaterdag 30 en zondag 31 oktober. Dat gaan twee hete dagen worden voor de liefhebber van het hardere gitaarwerk. Tevens zal er binnenkort ook nieuws volgens een mooie datum aan het eind van november. Wat dat inhoudt? Hou daarvoor deze website en de socials goed in de gaten. Rock on!

Musicon

MUSICON ONLINE

Website
Facebook

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén