White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Nieuw festival in het oosten met een Killer line-up! (Harnbarg metalfest)

Harnbarg metalfest is een nieuw festival in het oosten van ons landje. Deze zaterdag breekt dan letterlijk de hel los in gemeente Hardenberg. Voor deze editie hebben ze vijf bandjes neergezet voor ons. Maar wacht er is een zesde die vanavond/morgen bekend wordt gemaakt. Met deze band erbij is de line-up van deze editie helemaal compleet. Voor een eerste editie lopen de kaarten nog best snel. Al 70% is uitverkocht. Voor de metalheads onder ons die dus niet naar Graspop of Hellfest gaan kunnen ze terecht bij Harnbarg metalfest.

Ondertussen kregen we al hier en daar wat te horen over dit nieuwe festival. Want als dit een succes wordt komt er gegarandeerd een vervolg. Dat er een festival plaatsvindt in het oosten zien wij niet altijd gebeuren. De metalliefhebbers in het oosten hadden vaak het probleem dat ze erg ver moesten reizen voor een avondje bands. Vandaar dat ze het initiatief hebben genomen om zelf wat te beginnen.

In ieder geval wees er zaterdag bij want wij verzekeren dat dit nieuwe festivalletje zeker het waard gaat worden. Het valt qua datum niet heel gunstig voor hun, maar dit gaat echt vet worden! Be there!

109 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén