White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Palaye Royale komt nu in 2022 naar europa

De Amerikaanse rockband Palaye Royale kondigde voor de release van hun recentelijke album The Bastards een tournee door Europa aan. Helaas zijn die data al een paar keer verzet, zoals te verwachten, door corona. Het geduld van de fan is daarom flink op de proef gesteld. Maar eindelijk is er licht aan het einde van de tunnel te zien, want begin volgend jaar gaat de band met enige vertraging alsnog op tournee!

Zo begint de tour van Palaye Royale door Europa op 19 februari 2022 in Duitsland. Ze komen vervolgens langs allerlei steden in Europa. Daarvan zijn er twee in Nederland. Op 28 februari 2022 geven ze een concert in de Melkweg in Amsterdam en vervolgens op 3 maart 2022 zijn ze te zien in Tilburg in de 013. Naast Palaye Royale zal ook de band Bad Flower van de partij zij. Zij zullen het voorprogramma verzorgen tijdens deze Europese tournee.

Palaye Royale vertelde hierover enthousiast: “We can not even express how excited we are for our upcoming UK /European tour! We can not wait to see you all and to play live music once again! Also we are pleased to announce that we have our good friends Badflower joining us on this run! This one is going to be one you don’t want to miss! See you all soon!!”

palaye royale tour

PALAYE ROYALE with SPECIAL GUESTS BADFLOWER

19 februari 2022 @ Gruenspan (Hamburg, DE)
20 februari 2022 @ Astra (Berlin, DE)
22 februari @ Pumpehuset (Copenhagen, DK)
24 februari @ Fryhuset (Stockholm, SE)
26 ferbuari @ Skaters Palace (Munster, DE)
28 ferbuari 2022 @ Melkweg (Amsterdam, NL)

1 maart 2022 @ AB Ballroom (Brussels, BE)
3 maart 2022 @ 013 (Tilburg, NL)
15 maart 2022 @ Cabaret Sauvage (Paris, FR)
16 maart2022 @ Live Music Hall (Cologne, DE)
17 maart 2022 @ Lucerna (Prague, CZ)
18 maart 2022 @ Lucerna (Prague, CZ)
20 maart 2022 @ Progresja (Warsaw, PL)
21 maart 2022 @ Fleda (Brno, CZ)
22 maart 2022 @ Akvarium (Budapest, HU)
24 maart, 2022 @ Orpheum (Graz, AT)
25 maart 2022 @ Kofhmel (Solothurn, CH)
26 maart 2022 @ Backstage Werk (Munich, DE)
27 maart 2022 @ Arena (Vienna, AT)
28 maart 2022 @ Caribbean Club (Kiev, UA)

2 april 2022 @ The 1930 (Moscow, RU)
3 april 2022 @ Aurora Hall (St. Petersburg, RU)

THE BASTARDS

De tournee van Palaye Royale zal dus alsnog in het teken staan van The Bastards. Dat album verscheen afgelopen jaar via Sumerian Records. Dit album onderstreepte de groei die de band nog steeds door maakt. Ongetwijfeld zullen er dan ook veel tracks van deze veelzijdige plaat tijdens de liveshows aan bod gaan komen.

Wie weet heeft men dan ook al werk klaar van de opvolger van The Bastards. In deze tijden kan er meer aandacht worden besteed aan het schrijven van muziek. “We need a little honesty and a little truth. The world is getting so tainted by everyone trying to be so fucking perfect and so goddamn PG and trying to walk this line of not trying to offend anyone. People need to be themselves, just for 20 minutes at least”.

Palaye Royale - The Bastards

TRACKLIST THE BASTARDS

1  Little Bastards
2 Massacre, The New American Dream
3 Anxiety
4 Tonight Is The Night I Die
5 Lonely
6 Hang On To Yourself
7 Fucking With My Head
8 Nervous Breakdown
9 Nightmares
10 Masochist
11 Doom (Empty)
12 Black Sheep
13 Stay
14 Redeemer
15 Lord Of Lies (Bonustrack)

PALAYE ROYALE ONLINE

Facebook
Twitter
Instagram
Website

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 White Room Reviews

Thema door Anders Norén