White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Rages Of Sin presenteert album in Popradar

Leestijd: 2 minuten

Kerst zal in Den Haag en omstreken dit jaar net wat anders, net wat heftiger ingeluid gaan worden. Rages Of Sin heeft namelijk een feestje te vieren en dat zal die band dan ook gaan doen. Op 22 december speelt Rages Of Sin in de Popradar in Den Haag.

Die show van Rages Of Sin in de Popradar zal in het teken staan van Saligia 2.1. Jawel, dat de nieuwe langspeler van dit kwartet en dat album wordt die dag, waarop die ook echt uitkomt, gepresenteerd. Op voorhand belooft dat al veel goed te gaan betekenen.

Saligia 2.1 is, om alvast een beetje vooruit te lopen op de review die later zal volgen over dit album, dat hier al op de redactie ligt, een mooi verzorgd album. In zeven tracks laat Rages Of Sin hun insteek op de metal vol overtuiging blijken. In afsluiter ‘Zero Sum Game’ komt niemand minder dan David Kreft, held van Graceless en Soulburn, meedoen. Het zou gaaf zijn als dat bij de CD-presentatie in de Popradar ook live gaat gebeuren.

Melting Eyes & Defazer

Rages Of Sin zal die avond niet de enige band op de bühne van de Popradar zijn. Om het feestje echt goed te vieren, komen ook Melting Eyes, met inmiddels de ervaring van in de V.S. rocken, en Defazer spelen. Daarom begint Kerst dit jaar voor de metalhead net wat eerder.

Rages Of Sin Popradar

Rages Of Sin online

Facebook

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén