White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Rick de Leeuw met nieuwe rockplaat naar Duycker

Op vrijdag 12 november om acht uur speelt Rick de Leeuw de spijkers uit de planken in poppodium Duycker. Met dezelfde tomeloze energie als waarmee hij in de jaren negentig de Tröckener Kecks aanvoerde is Rick de Leeuw on tour met band. Dat is ter gelegenheid van zijn nieuwste album ‘Lieg Me De Waarheid’. Dan gaat blijken dat hij niet alleen een geweldige voetbalanalist op de Belgische tv is. Overigens mag er vanuit worden gegaan dat ‘Met Hart En Ziel’ nog steeds door elke rocker meegebruld kan worden. Dat is toch wel een klassieker uit de Nederlandse muziekgeschiedenis. Echter, hij heeft een veel rijkelijker oeuvre dan alleen die track.

Met dit nieuwe album toont hij aan zowel muzikaal als tekstueel onverminderd relevant te zijn. Samen met zijn vijfkoppige band, die een mix van artistieke durf, muzikale bagage en jeugdige bravoure brengt, komt Rick de Leeuw dit najaar naar Duycker Hoofddorp. Daar zal hij het beste uit meer dan dertig jaar Nederlandstalige rockmuziek gaan laten zien. Kijk voor meer informatie over deze show en tickets op de website van het podium. Het bier staat al koud.

Over Duycker

Poppodium Duycker, hét poppodium in de gemeente Haarlemmermeer, is één van de meest bereikbare podia in de randstad. De uitgebreide parkeermogelijkheden en de ligging van het podium worden door bezoekers positief ervaren. Het podium heeft 2 concertzalen, 5 oefenstudio’s, workshopruimtes en het Duyckercafé. Duycker organiseert jaarlijks zo’n 300 evenementen.  Daaronder zijn live concerten, festivals, dancefeesten, open podia, jamsessies en caféconcerten. Duycker biedt een gevarieerde concertagenda in verschillende genres. Meer informatie kan op de bovengenoemde website gevonden worden. Kijk daar snel.

Rick de Leeuw en band
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén