White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Palaye Royale lanceert ‘Paranoid’

Leestijd: 2 minuten

Het raadselachtige trio Palaye Royale bracht recentelijk via Sumerian Records hun nieuwe nummer ‘Paranoid’ uit. Daarbij hebben ze samen met samen met regisseurs Harrison Sanborn en Michael Bolton een bijbehorende videoclip opgenomen.

De band bevindt zich in een robuuste metroscene in het centrum van Los Angeles die hun dagelijkse leven doormaakt, maar schijnbaar hun gevoel voor zichzelf verliest. De beelden laten de thema’s van depressie en angst zien, die tekstueel in het lied worden weerspiegeld.

Het nummer beeldt onzekerheid en zelftwijfel uit. Muzikaal gezien is dit een rollercoaster van gepakte rustige momenten naar explosies van onrust en woede. De band verteld: “Paranoid” is about all the little insecurities in your head holding you back from living your life. It’s about the doubt and that voice in your head telling you that you cannot do something. It’s about the journey to silence that voice and your fears and to rise above it.”

In tussentijd

Deze zomer heeft Palaye Royale het aanstekelijke nummer “No Love in LA” en de wat meer duistere “Punching Bag” uitgebracht, waar “Paranoid” opvolgde. Ook heeft de band een tournee door Europa aangekondigd voor aankomend jaar. Het is te hopen dat die dan gewoon door kan gaan. Die tournee is nog ter promotie van het sterke The Bastards.

Wie de socials heeft gevolgd, heeft ongetwijfeld meegekregen dat er in de Los Angeles Fashion Week ook een mooie rol was weggelegd voor Palaye Royale. Die beelden zijn rijkelijk verspreid.

palaye royale tour

PALAYE ROYALE ONLINE

Facebook
Twitter
Instagram
Website

SUMERIAN RECORDS ONLINE

Website
Facebook
Webshop


0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén