White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Stout nieuwe uitdaging Dikke Dennis & De Røckers

Leestijd: 2 minuten

Nee, in navolging op onder andere ‘Pre Historisch Beest’ en ‘Chocomel’ heeft Dikke Dennis en zijn Røckers een nieuwe uitdaging gevonden. Dat die uitdaging stout is, heeft niets met de vrouw-vererende of -verslindende beslommeringen van Dennis zelf te maken.

Ditmaal gaat het echt om stout, het bier. Dikke Dennis & De Røckers presenteren namelijk in samenwerkingen met de stadbrouwerij Tilburg de Dikke Røcker. Deze derde release van de band dit jaar is dus inderdaad de heilige drank der aarde, een biertje. Om precies te zijn heeft het kwartet het resultaat laten uitkomen op een goed doordrinkbare stout met een mooi alcoholpercentage van 6,66%. Op voorhand betekent dat al iets goeds voor de lekkerbekken van deze wereld.

Lancering

Dit heugelijke feit moet natuurlijk ook weer gevierd worden. En dat gaan de mannen doen Op12 oktober vindt de lancering van Dikke Røcker bier plaatst in  rock ‘n roll plek van Hilversum, De Skiff. En natuurlijk zal de band dat omlijsten met een hele Dikke show! Het bier zal vanaf die datum ook te verkrijgen zijn bij de stadbrouwerij Tilburg.

EERDERE SINGLES

Oké, Dikke Dennis is allang niet meer vooral dat icoon van Peter Pan Speedrock, die hoogstwaarschijnlijk hun huidige terugkeer te denken hebben aan het feit dat ze anders die enige Amsterdammer die zij in hun hart hebben gesloten moesten missen. Met Dikke Dennis & De Røckers rockt hij er flink op los, waarbij blijkt dat de Nederlandse taal zich veel beter leent voor het genre dan misschien menig weldenkend persoon had verwacht.

Ten tijde van de wereldwijd zo omarmde pandemie kwam ‘Pre Historisch Beest’ uit. Daarna was het even wachten tot het eind van 2022. Toen waren de heren van Dikke Dennis & De Røckers lekker duidelijk in ‘Rot Toch Op’. Inmiddels heeft ook ‘Nee Heb Je’ keihard het licht gezien. Wie die 7″ heeft, weet dat bier niet de enige drank is die wordt aangehaald door dit band.

FACEBOOK

Dikke Dennis & de R󠅼øckers
Down at the Nightclub Parties and Records

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén