White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

SUBMIT FEST 2021 GAAT DOOR EN KONDIGT EERSTE NAMEN AAN

Leestijd: 3 minuten

Na een aantal keer te hebben moeten verplaatsen vanwege de coronapandemie, gaat Submit Fest 2021 eindelijk door. Natuurlijk heeft iedereen daar zin in! De eerste twee namen zijn nu bekend: Tenside (DE) en Another Now (NL). Meer namen zullen de komende tijd volgen. De vierde editie van Submit Fest zal plaatsvinden op zaterdag 27 november 2021 in Baroeg in Rotterdam. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Reactie

Ondanks het passeren van diverse line-ups voor het festival sinds het begin van deze pandemie, ben ik nog altijd blij om te zien hoeveel toffe muziek er wordt uitgebracht door zowel de artiesten die we al volgen als de nieuwkomers. Ik kijk dan ook ontzettend uit naar het moment waarop die nieuwe muziek door onze bezoekers weer live ervaren kan worden en het publiek en de artiesten elkaar weer ontmoeten in de zaal. Deze artiesten, Tenside, Another Now en de rest van de namen die volgen, zijn het als vanouds weer allemaal waard om te zien!” vertelt Monica Buurmeester (Co-organisator Submit Fest).

Ik kijk ontzettend uit naar deze vierde editie van Submit Fest; van de sfeer in de zaal en het samen kunnen genieten, tot naar het zien van de vette bands die we dit jaar op het podium hebben staan.” Vult Jessica Santiago Lopez (co-organisator Submit Fest) aan. 

22 juni Submit Fest 2021 banner admat

Tenside (DE)

Modern metal/metalcore band Tenside is inmiddels geen onbekende meer. In 2020 werd het zevende studio album Glamour & Gloom uitgebracht. Met daarop hardhitters als As Above So Below en Along With The Gods wisten ze hun eigen sound te versterken en werd het een sterk album dat door zowel pers als luisteraars goed ontvangen werd. Van clubshows tot grote festivals; Tenside heeft door de jaren heen op festivals gestaan als Summer Breeze en Wacken Open air, deelden het podium met bands als DevilDriver, Skindred, Trivium, Bad Wolves en stonden o.a. met Killswitch Engage eerder al in Nederland. Nu het weer kan komt Tenside naar Rotterdam om Submit Fest met een knaller af te sluiten!

Another Now (NL)

Het is inmiddels al meer dan 2 jaar geleden dat metalcore band Another Now op het Submit Fest podium stond als talentband. Toen ondervonden we al dat Another Now een breed publiek weet aan te spreken met hun unieke sound en energieke set. Sindsdien heeft de band niet stil gezeten. Na verschillende singles zoals Program, volgde onlangs de release van hun debuutalbum OMNI. Een ijzersterk debuut van internationaal niveau met brute tracks als Parallax,Trojan en Cascade.  Verwacht een keiharde set vol dikke en technische riffs, meedogenloze en melodische vocals, brute breakdowns en een metalcore sound met een progressief randje die je tijdens elk nummer weet te verrassen.

Submit Fest

Submit Fest is het indoor festival met de beste ‘up and coming’ en ‘breaking through’ metal acts van regionale, nationale en internationale bodem. Na drie succesvolle edities in 2017, 2018 en 2019 keert Submit Fest in 2021 weer terug en gaat als vanouds door in de Baroeg. Het festival richt zich op progressive metal, metalcore en alternative metal. Dit festival wordt georganiseerd door Rotterdamse dames die een samenwerking met poppodium Baroeg zijn aangegaan.

Submit – Supporting the scene together

SUBMIT FEST 2021
Zaterdag 27 mei 2021
Waar: 
Baroeg, Rotterdam
Line-up:
Tenside (modern metal/metalcore, DE)
Another Now (progressive/metalcore)
+  more t.b.a
Tickets: Voorverkoop €19 (incl.), Entree  €20 (incl.) www.baroeg.nl
Facebook:
 http://www.facebook.com/SubmitFest/

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén