White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Submit Fest Presents Jinjer in Baroeg

Leestijd: 2 minuten

Na een succesvolle eerste Submit Fest Presents afgelopen oktober met Soen en de twee eerder aangekondigde Submit Fest Presents shows met Infected Rain en Skyharbor, kondigt Submit Fest nu de derde Presents show voor 2019 aan met niemand minder dan JINJER (UKR). Op zondag 11 augustus vindt Submit Fest Presents Jinjer in Baroeg plaats. Tickets zijn al te koop en kosten 15 euro in de voorverkoop en 16 euro aan de deur.

JINJER (UKR)

Jinjer brengt een ijzersterke mix van metalcore, djent, hardcore en groovemetal. De krachtige grunts en ziel-verbrijzelende clean zang van frontvrouw Tatiana Shmailyuk tillen het muzikale geweld naar een hoger niveau. Met de nieuwe EP ‘Micro’ op zak en na massale Europese tours en festival shows, keert Jinjer in de zomer weer terug naar Nederland voor een headline show in Baroeg. Jinjer is het best bewaarde metal geheim van Oekraïne die met elke release beter en beter worden, niet gek dus dat ze inmiddels een enorme schare fans hebben. Mis het niet en check een Jinjer headline show nog in de intieme setting van Baroeg, nu het nog kan! Don’t say we didn’t warn you!

Submit Fest Presents

Eerder werden de eerste twee Submit Fest Presents shows van 2019 al aangekondigd. Zo vindt a.s. donderdag 21 maart Submit Fest Presents Infected Rain (MD), Dust In Mind (FR), Klogr (IT) en Moebius (IT) in Baroeg plaats. Op woensdag 17 april presenteert Submit Fest Skyharbor (IN/USA), Hypno5e (FR) en Talia (USA/FR) in Baroeg. Tickets voor zowel Infected Rain als Skyharbor zijn 14 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de deur.

Submit Fest 2019

Naast de Submit Fest Presents shows vindt er dit jaar ook Submit Fest 2019 plaats op zaterdag 25 mei. Eerder bekend gemaakte namen voor de derde editie van het modern metal festival zijn headliner Hacktivist (UK), Palm Reader (UK), The Royal (NL),  Time, The Valuator (DE), RXPTRS (UK), Frontstreet (NL) en Familiar Spirit (UK). Hier zal nog één naam aan toegevoegd worden. Tickets voor Submit Fest 2019 zijn beschikbaar voor 19 euro in de voorverkoop en 20 euro aan de deur.

Submit Fest is het indoor festival met de beste ‘up and coming’ en ‘breaking through’ metal acts van regionale, nationale en internationale bodem. Deze editie richt zich op alternative metal, metalcore en progressive metal. Dit festival wordt georganiseerd door drie Rotterdamse dames die een samenwerking met poppodium Baroeg zijn aangegaan.

Submit gelooft in de kracht van de Nederlandse metalscene en het talent van de nieuwe generaties.

Submit – Supporting the scene together

SUBMIT FEST PRESENTS JINJERZondag 11 augustus
Waar: Baroeg, Rotterdam
Zaal open: 15:00 
Line-up: 
Jinjer (UKR, metalcore / progressive metal / groove metal)
Tickets: Voorverkoop €15,- (incl.), Entree  €16,- (incl.) www.baroeg.nlFacebook: http://www.facebook.com/SubmitFest/

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén