White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Tool eerste headliner Graspop Metal Meeting 2024

Leestijd: 2 minuten

Zet je schrap voor een trip door een sonisch universum boordevol hypnotiserende songs en verbluffende visuals. Op donderdag 20 juni 2024 sluit Tool namelijk de South Stage van Graspop Metal Meeting af. De iconische progressieve metalband uit Los Angeles onder leiding van Maynard James Keenan komt voor het eerst naar GMM.

De Amerikaanse progressieve metalband Tool, die in 1990 in Los Angeles, Californië, werd opgericht, staat bekend om zijn straffe liveperformances, die zowel op muzikaal als visueel vlak indrukwekkend zijn. In 2019 verscheen, na 13 jaar wachten, hun recentste plaat “Fear Inoculum” met de Grammy-genomineerde songs “7empest” (Best Metal Performance) en “Fear Inoculum” (Best Rock Song). Typerend is hun complexe en experimentele muziekstijl, die invloeden heeft van progressieve rock, alternatieve metal- en artrock. Op voorhand betekent de komst van Tool naar Graspop Metal Meeting dus al veel goeds.

Tool 2023

Tickets

Heel belangrijk dan is ook om te weten wanneer de tickets in de voorverkoop gaan. En wel, dat is op zaterdag 25 november. De ticketverkoop van GMM 2024 start dan om 10 uur via Ticketmaster. Wie weet hoe het de afgelopen jaren ging, weet ook dat die dan het net binnengekomen salaris gelijk hiervoor kan reserveren.

Over GMM2024

Vier dagen, vijf podia. Oersterke headliners, jonge wolven, snelle blast beats, de grootste moshpits. Graspop Metal Meeting brengt voor de 27e keer de top van de metal- en hardrockscene naar België. Dessel zal weer daveren op zijn grondvesten. Het grootste en meest veelzijdige hardrock- en metalfestival van de Benelux vindt plaats van 20 t.e.m. 23 juni. GMM 2024, het hoogtepunt van het jaar dat met stip staat aangeduid in de agenda van iedere metalhead. Stay metal, stay safe & take care.

MEER INFO OVER GRASPOP METAL MEETING

www.graspop.be – www.ticketmaster.be

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén