White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Tribulation heeft lange single online

Leestijd: < 1 minuten

18 minuten. Dat is niet niks. Zo lang duurt de nieuwe single die Tribulation online heeft gezet. Die single heet ‘The Dhampir’ en is middels de onderstaande visualizer te bekijken en te beluisteren. Maar, eigenlijk is ‘The Dhampir’ niet echt een nieuwe single.

De online gezette track was namelijk de bonustrack van de deluxe uitgave van Where The Gloom Becomes Sound, de meest recente langspeler van Tribulation. Daar stond die al in de volle achttien minuten op. Check die lange single van Tribulation hier.

Reactie Tribulation

“Until now we’ve kept our longest song safely tucked away on a picture disc, for only the most interested pairs of ears, but the time has now come for it to be heard by anyone who wishes to partake on the journey. We hope you enjoy The Dhampir!”

Voor dit jaar gaat Tribulation nog vaak te zien zijn in Europa. Op menig festival zal de Zweedse band te zien zijn, terwijl de groep ook als special guest aanwezig is van de tournee van Watain en Abbath. Daarmee doet Tribulation onder andere ook 013 Tilburg en de Trix te Antwerpen aan. Wie weet dat de band dan deze single ook in de set opneemt.

Tribulation 2022

TRIBULATION ONLINE

Website
Facebook
Instagram

CENTURY MEDIA ONLINE

Website
Webshop

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén