White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Tweede single nieuwe release Inhalo online

Leestijd: 2 minuten

In vele opzichten is het waarschijnlijk nieuw. Haarlem Vinyl Festival is het eerste meerdaagse event wat zich geheel stort op de vinyl-cultuur. Daarbij is het ook nieuw dat Inhalo akoestisch speelt en dat is dan ook precies hoe die nieuwe single in het vat steekt.

Inhalo heeft namelijk vandaag de eer Live At Wisseloord Studio te presenteren. Dat doet de progressieve metal band in de Doopgezinde Kerk in, jawel, Haarlem. De show maakt onderdeel uit van dit festival en dus is het ook geheel passend dat Inhalo die nieuwe 10″, want daar gaat het om, aldaar presenteert. Dat album verschijnt, net als de debuutplaat Sever, via Construction Records.

Op Live At Wisseloord Studio speelt de band twee tracks. Die nummers kunnen in de originele versie op het debuutalbum gevonden worden, maar worden nu in een akoestische, verrassende setting gebracht. Eerder knalde het gezelschap ‘Pretenders’ al online. Nu volgt daar ‘Eventide’ op. Check die nieuwe single van Inhalo hier.

Over Construction Records

Construction Records is onderdeel van Suburban Music Group (NL) waarin ook platenlabel Suburban Records en Suburban Marketing & Distribution zijn opgenomen. Het nieuwe label zal vooral progressieve en/of symfo rock- en metal bands in de breedste zin gaan huisvesten, die opvallen door hun vakmanschap in songwriting en instrumentbeheersing.

Inhalo - Live At Wisseloord Studio

TRACKLIST LIVE AT WISSELOORD STUDIO

A: Pretenders – Live At Wisseloord Studio
B: Eventide – Live At Wisseloord Studio

INHALO ONLINE

Website
Facebook
Instagram

CONSTRUCTION RECORDS ONLINE

Website
Facebook
Instagram
YouTube

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén