White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

‘Voices (Synthwave Edition)’ van Motionless In White online

Leestijd: < 1 minuten

Het was in het voorjaar van 2017 toen de rockers van Motionless In White met het album Graveyard Shift kwam. Op dat album staat het nummer ‘Voices’. Nu heeft Motionless In White met ‘Voices (Synthwave Edition)’ een speciale versie van dat nummer online gezet.

Destijds gebruikte Motionless In White ‘Voices’ ook als single. Dat nummer zorgde er mede voor dat Motionless In White de spotlight wederom op zich gericht wist te krijgen. Nu is die track dus op een nieuwe manier uitgebracht. Via de verschillende streamingsdiensten is ‘Voices (Synthwave Edition)’ te beluisteren. Check hieronder de versie die op YouTube staat.

Over Motionless In White

Motionless In White is een Amerikaanse band die in de hoek van de metalcore geplaatst kan worden. Toch staat de groep voor meer dan dat alleen. De band staat inmiddels onder contract bij Roadrunner Records. Via die platenmaatschappij, in het verleden goed voor topreleases van onder andere Machine HeadFear Factory en Slipknot, kwam afgelopen jaar hun vijfde langspeler uit: Disguise, waarop ook ‘Somebody Told Me’ stond.

The Killers hadden met ‘Somebody Told Me’ een hit die slechts door enkele tracks van hun nog werd geëvenaard, maar zelden overtroffen. Menig band heeft zich eraan gewaagd om ‘Somebody Told Me’ in zijn of haar versie te spelen. Dat geldt dus nu ook voor Motionless In White.

Motionless In White

MOTIONLESS IN WHITE ONLINE

Website
Facebook
Instagram
Twitter

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén