White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Motionless In White covert The Killers

Leestijd: < 1 minuut

De één is een rockband voor een groot publiek met wereldwijd veel bekendheid, de ander is een metalband met een toegankelijk karakter. Beide Amerikaans en blijkbaar vindt de tweede ook de eerste ook interessant. Het gaat om Motionless In White, want die hebben een cover van The Killers online gezet.

Motionless In White laat namelijk in de video, die gisteren online is gekomen, horen hoe zij The Killers-klassieker ‘Somebody Told Me’ spelen. De vurige, rockende versie vlamt op andere wijze dan het origineel, maar weet het origineel wel te eren. Check it out:

Motionless In White is een Amerikaanse band die in de hoek van de metalcore geplaatst kan worden. Toch staat de groep voor meer dan dat alleen. De band staat inmiddels onder contract bij Roadrunner Records. Via die platenmaatschappij, in het verleden goed voor topreleases van onder andere Machine Head, Fear Factory en Slipknot, kwam afgelopen jaar hun vijfde langspeler uit: Disguise.

The Killers hadden met ‘Somebody Told Me’ een hit die slechts door enkele tracks van hun nog werd geëvenaard, maar zelden overtroffen. Menig band heeft zich eraan gewaagd om ‘Somebody Told Me’ in zijn of haar versie te spelen. Dat geldt dus nu ook voor Motionless In White.

Motionless In White online

Website
Facebook
Instagram
Twitter

Motionless In White
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén