White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Wacken Open Air presenteert: W.O.A. BBQ

Wacken Open Air presenteert in samenwerking met Magenta Musik 360 niet zomaar een BBQ, maar de officiële W.O.A. BBQ. Dat wordt een immens streamingsevent dat wordt gehouden op 31 juli van dit jaar. Inderdaad, dat is over een paar dagen.

De W.O.A. BBQ van Wacken Open Air en Magenta Musik is een event waar achter de schermen hard aan is gewerkt. Magenta Musik 360 is een platform voor op de smartphone, tablet of computer voor muziek, zowel onstage als backstage. Het wordt gerund door Deutsche Telekom, maar is ook toegankelijk voor mensen die geen abonnee zijn bij deze Duitse telecommaatschappij. Wie dat weet, snapt ook waar ‘magenta’ vandaan komt.

Reacties

“We look forward to reliving some of the best W:O:A moments of the past few years together with many companions,” zegt Thomas Jensen, Managing Director van WOA Festival GmbH. Zijn kompaan Holger Hübner belooft: “Even if such an afternoon can‘t replace a festival, it will be a great day full of metal that can be celebrated with metalheads from all over the world.”

Op de lijst voor het event staan bijdrages van onder andere Iron Maiden, Blind Guardian en Scorpions. Dat belooft dus al zeer veel goeds voor iedereen die iets heeft met de heftigere kant van de gitaarmuziek. Meer informatie over dit live-event kan gevonden worden op de website van Wacken Open Air.

Wacken Open Air BBQ
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén