White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Wolves In The Throne Room komt met EP

Leestijd: 2 minuten

De Amerikaanse band Wolves In The Throne Room is een eigenzinnige groep als het om muziek maken aankomt. Is het post-black metal of niet? Op andere momenten kan men hier over een dark folk band spreken, terwijl andere invloeden ook rijkelijk gebruikt worden. Daarom is het altijd de vraag waar de band exact mee gaat komen. Wolves In The Throne Room heeft nu voor september een nieuwe EP aangekondigd.

Die nieuwe EP van Wolves In The Throne Room zal Crypt Of Ancestral Knowledge gaan heten. De release verschijnt in de verschillende vormen op 29 september via Relapse Records. De pre-order is al gestart. Check daarvoor deze link.

Crypt Of Ancestral Knowledge zal in het totaal vier tracks gaan tellen. ‘Twin Mouthed Spring’ is er daar één van en dat nummer is gebruikt om deze aankondiging meer kracht bij te zetten. Check die song dan ook hieronder.

Reactie

Gitarist Kody Keyworth laat weten:  “Journeying high atop a sacred mountain, the song recalls the importance of the sacrificed king’s cycle of rebirth through ancestral hallucinogenic rights of passage. It’s a wild trip. Hail Othila!”

Een leuk detail is dat de akoestische gitaar en vocalen bij die track van Cedar Serpent zijn, het oud-lid dat onlangs live weer zijn rentree heeft gemaakt. Hij was de originele drummer van deze bijzondere band. Een extra reden om deze release in de gaten te houden.

Wolves In The Throne Rome - Crypt Of Ancestral Knowledge EP

Tracklist Crypt Of Ancestral Knowledge EP

1. Beholden to Clan
2. Twin Mouthed Spring
3. Initiates of the White Hart
4. Crown of Stone

WOLVES IN THE THRONE ROOM ONLINE

Website
Facebook
Instagram

RELAPSE RECORDS ONLINE

Facebook
Twitter
Instagram
Webshop

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén