White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Enter Shikari – Take To The Skies – Live In Moscow

Leestijd: 2 minuten

In de Bootleg Series is het Britse Enter Shikari aangekomen bij deel 9 en deel 10. Beide verschijnen op dezelfde dag en komen van de tournee van het voorjaar in 2017. Bootleg Series Vol.9 is besteed aan Moskou. Take To The Skies – Live In Moscow is opgenomen in mei van 2017.

Wat goed is aan deze release is dat deze het tienjarig jubileum viert van hun debuutalbum. Hierdoor staat die plaat in de energieke setlist centraal. Dat zorgt ervoor dat Enter Shikari ook op hun eigen moderne versie er de beuk in gooien. Het rauwe lijkt live nog steeds aanwezig, waardoor het menigte ook hun energie terug kan horen op de plaat. De hele plaat wordt van voor naar achteren gespeeld.

Leuk voor de fans is dat de band eindigt met ‘Appeal 2’. Dat vormt wel een ultieme climax nadat de tracks van Take To The Skies geklonken hebben. Dat alle tonen nadat de instrumenten verlaten zijn nog doorklinken, geeft echt een live-ervaring. Dat is ook op de beelden te zien voor de mensen die de luxere uitgave met USB weten te bemachtigen.

Wie een energieke liveplaat wilt horen of wie benieuwd is naar hoe Enter Shikari na tien jaar hun debuutplaat nog op een voetstuk weet te plaatsen, moet zeker Take To The Skies – Live In Moscow beluisteren.

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén