White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Demonical komt met een nieuw album

Goed nieuws voor de fans van de Zweedse band Demonical, ze zijn bezig met het zesde album. Dit wordt het eerste album samen met de zanger Christofer Säterdal en ook drummer Ronnie Bergerstål.

Over het album

Het album is bijna af, alleen nog de gitaristen en de zanger moeten opgenomen worden. Geen van de negen nummers zijn gemixt en de naam van het album hebben ze ook nog niet.

Het album wordt opgenomen in Glashuset Studios met
ingenieur Johan Hjelm. Karl Daniel Lidén verwacht dat de final touch plaats gaat vinden in zijn eigen Tri-Lamb Studios in Juli.

Over Demonical

Toen de band Centinex in 2006 uit elkaar ging, hebben een paar leden vervolgens besloten om een eigen band te beginnen, Demonical. Vergeleken met Centinex overtreft Demonical met zijn death metal op een veel meer heftige en medolische manier. Het laatste album wat ze uitbrachten was Chaos Manifesto in 2018. In de huidige line-up zitten oprichter en bassist Martin Schulman, zanger Christofer Säterdal, gitarist Eki Kumpulainen en ook Johan Haglund en drummer Ronnie Bergerstål. Meer nieuwtjes over het album komt eraan.

Demonical online:
Website
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
Webshop

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2020 White Room Reviews

Thema door Anders Norén