White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Graveyard en meer toegevoegd aan Helldorado

Leestijd: 2 minuten

De line-up was al zowel imposant als breed, maar nu zal de liefhebber van het betere gitaarwerk nog meer op het randje van zijn stoel gaan zitten. Helldorado heeft laten weten dat onder andere het Zweedse Graveyard en het Nederlandse Splinter aan de line-up zijn toegevoegd.

Naast Graveyard en Splinter zijn ook onder andere The Monster en het Belgische Speedözer toegevoegd aan de lijst van bands die komen spelen op Helldorado. Eerder bleek al dat Peter Pan Speedrock terug op de bühne zal kruipen en dat At The Gates de bezoeker gaat onderdompelen in de melodieuze death metal.

Helldorado Graveyard

Complete line-up

De volledige line-up is grootmacht Peter Pan Speedrock (unieke NL reünieshow!!), At The Gates (SWE), Graveyard (SWE), KADAVAR (DE), The Picturebooks (DE), DOOL (NL), The Monsters (CH), Temple Fang (NL), ASOMVEL (UK), Splinter (NL), Urne (UK), Speedözer (BE) en Skroetbalg (NL).

Early Bird tickets zijn inmiddels uitverkocht; reguliere tickets a €45,- zijn nog verkrijgbaar via de websiteLet op!: ticketverkoop gaat hard. Helldorado vindt plaats op zaterdag 20 november. Dan zal het Klokgebouw te Eindhoven bruisend van een en al rockende energie.

Helldorado geldt als de onofficiële opvolger van het zeer succesvolle Speedfest, dat eveneens in het Klokgebouw werd gehouden. Daar had natuurlijk Peter Pan Speedrock een belangrijk aandeel in. Toen die band er de brui aan gaf, ging men door met Helldorado. Dit gaat dus de eerste keer worden dat Peter Pan Speedrock op Helldorado zal gaan spelen.

Helldorado 2021
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén