White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

‘Nevermore’ Lamb Of God online

Leestijd: 2 minuten

Het was al aangekondigd, dus een verrassing is het niet, maar Lamb Of God heeft de video voor de single ‘Nevermore’ online gezet. Dit is de eerste single van de aankomende langspeler. Die langspeler gaat Omens heten en komt op 7 oktober uit via Nuclear Blast.

‘Nevermore’ heeft Lamb Of God ook op de streamingsdiensten online gezet. Check daarvoor deze link. De video voor ‘Nevermore’ kan hieronder gezien worden en dat belooft alvast veel goeds voor de nieuwe langspeler.

Reactie

The world is crazy and keeps changing. Omens is a reaction to the state of the world,” zegt zanger D. Randall Blythe“It’s a very pissed-off record.” He pauses for emphasis. “It is extremely pissed-off.”  

“The inner workings of the band have never been better,” vult gitarist Mark Morton aan. “You can hear it in Omens. You can see it in our performances, and if you’re around us for five minutes, you can feel it.”

Lamb Of God - Omens

TRACKLIST OMENS

01. Nevermore
02. Vanishing
03. To The Grave
04. Ditch
05. Omens
06. Gomorrah
07. Ill Designs
08. Grayscale
09. Denial Mechanism
10. September Song

SHOWS NEDERLAND EN BELGIË

Dit kalenderjaar gaat Lamb Of God nog veelvuldig in deze regio te zien zijn. Qua festivals doet Lamb Of God in België de Lokerse Feesten aan, terwijl in Nederland Dynamo Metal Fest op het programma staan. In het najaar gaat de band ook nog uitgebreid op tournee door Europa. Dat doen zij samen met KreatorThy Art Is Murder en Gatecreeper. In Nederland spelen ze dan in de 013 te Tilburg en in België staat de AB dan op de lijst.

Lamb Of God 2022

LAMB OF GOD ONLINE

Website
Facebook
Twitter
Instagram

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén