White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Nieuwe single Danko Jones klaar om viral te gaan

Leestijd: < 1 minuut

Wie aan Danko Jones denkt, denkt aan groots denken en groots praten. Daarom heeft Danko Jones ook een nieuwe single online gezet. Die single is natuurlijk gedoemd om viral te gaan, want niks minder mag verwacht worden van deze Canadese held.

Die nieuwe single van Danko Jones heet ‘Saturday’ en gaat vandaag in première. Ja, ‘Saturday’ gaat speciaal op de maandag in de première. Dat is natuurlijk helemaal niet gek. Over sommige zaken moet misschien niet worden nagedacht. Check de (countdown voor de) track hier.

Over ‘Saturday’

Deze tweede single van het aankomende Power Trio is van een video voorzien door Trevor Bowman. Die is van Bridgeworks uit Hamilton, Canada. Inderdaad, Canada boven in dit geval. ‘Saturday’ volgt ‘I Want Out’ op. Dat was de eerste single van de aankomende plaat.

Power Trio gaat natuurlijk weer een keihard rockende plaat zijn van dit drietal. De plaat volgt A Rock Supreme op, welke in 2019 uit is gekomen. Via deze link kan het aankomende album, welke in augustus van dit jaar gaat verschijnen, al gereserveerd worden.

Danko Jones 2021

Tracklist Power Trio

 1. I Want Out
 2. Good Lookin’
 3. Saturday
 4. Ship Of Lies
 5. Raise Some Hell
 6. Blue Jean Denim Jumpsuit
 7. Get To You
 8. Dangerous Kiss
 9. Let’s Rock Together
 10. Flaunt It
 11. Start The Show

Danko Jones online

Website  
Facebook  
Instagram 
Twitter 
TikTok

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén