White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Peter Pan Speedrock en meer voor Paaspop 2022

Voor hen die deze titel nog niet snappen: Peter Pan Speedrock komt naar Paaspop 2022. Mocht het dan nog niet begrepen worden, dan moet men goed nagaan waarom men nog niet doorheeft dat Peter Pan Speedrock naar Paaspop dit jaar gaat komen. Een hele reeks aan nieuwe namen voor het festival worden eigenlijk te niet gedaan doordat Peter Pan Speedrock naar Paaspop komt. Wat doet de rest er dan nog toe?

Het witte Lenteklokje (in de volksmond ook wel Leucojum vernum genoemd) staat volop in bloei; chocolade paashazen liggen al in de supermarkt en zeer waarschijnlijk zijn we begin maart ein-de-lijk van alle coronamaatregelen af. Dat betekent dat Paaspop dit jaar weer traditioneel het Nederlandse festivalseizoen kickstart. En hoe! De organisatie kondigt maar liefst 50 nieuwe acts aan, kriskras door het muziekspectrum.

Van ’s lands numero uno zangeres annex rock queen Anouk via techno grootheid Reinier Zonneveld naar hiphopheld Ronnie Flex; van de Schotse indierockers Franz Ferdinand en hun indie/noiserock landgenoten Blood Red Shoes naar de prettig gestoorde alleskunner Willie Wartaal. Maar ook Nederlandse grootheden als Donnie XLGuus MeeuwisKrezip en hardcore-koning Paul Elstak. En hadden we al gezegd dat Peter Pan Speedrock na ruim zes jaar pauze zijn eerste reünieshow geeft op Paaspop? Of dat het Belgische stand up-comedy fenomeen Alex Agnew een try out komt doen?

TICKETS EN VOORVERKOOP

(let op: voor Paaspop 2022 is nog slechts een zeer beperkt aantal vrijdag- en zondagtickets beschikbaar!)

Reeds gekochte tickets voor Paaspop 2020 of Paaspop 2021 zijn automatisch geldig voor aankomende editie; tickethouders hoeven daarvoor zelf dus geen actie te ondernemen.

Weekend- en zaterdagtickets zijn UITVERKOCHT! Aanstaande zaterdag 19 februari om 11:00 uur komt een klein aantal vrijdag- en zondagtickets in de verkoop via www.paaspop.nl/tickets. Ook tickets voor het Paaspop Business Event zijn vanaf deze zaterdag verkrijgbaar.

Per dag

Donderdag 14-4: Paaspop Business Event €25,- (zie onder)
Vrijdag €59,-
Vrijdag Ultimate Experience €125,-
Zaterdag SOLD OUT!
Zaterdag Ultimate Experience €125,-
Zondag €69,-
Zondag Ultimate Experience €125,- (zie onder)

Paaspop Business Event

De dag voor Paaspop, op donderdag 14 april van 20:00-00:00 uur, vindt op het festivalterrein een exclusief netwerkevenement voor ondernemers en hun werknemers plaats: Paaspop Business Event. Bezoekers krijgen die avond alvast een unieke sneak preview van het terrein en kunnen zich uitleven bij vier podia voor de beste tribute acts, Hollandse meezingers, dance muziek en spetterend rand entertainment. Uiteraard is de bar open zodat er informeel genetwerkt kan worden met andere ondernemers.

Tickets voor Paaspop Business Event gaan a.s. zaterdag om 11:00 uur in de verkoop en bedragen €25,- inclusief btw. Het programma wordt op zeer korte termijn aangekondigd.

Ultimate Experience Tickets voor maximaal comfort en luxe

Met dit ticket kan de bezoeker op een speciale parking dicht bij de ingang parkeren, en krijgt hij via een speciale ingang razendsnel zijn festivalbandje voor toegang tot de exclusieve luxueuze Paaspop Lounge (en uiteraard tot de rest van het festivalterrein). Deze Paaspop Lounge is de perfecte plek om te ontspannen of om juist te netwerken, en de horeca is van bijzonder hoge kwaliteit (er wordt bijvoorbeeld speciaalbier in glazen geschonken).

Vanuit de sfeervolle Lounge – die over zijn eigen toiletvoorzieningen beschikt zodat geen enkele act gemist hoeft te worden – komt de bezoeker via een speciale doorgang direct op het prachtige hoger gelegen Skydeck. Dit balkon, middenin Paaspops indoor stadion Apollo, heeft zijn eigen high quality bar en een onvergetelijk uitzicht op het podium. Hier staat alle info over deze luxueuze en bijzondere tickets: www.paaspop.nl/nl/ultimate-experience

Paaspop XS
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén