White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

‘The Two Heads Monster’ Primal Age online

Eerder dit kalenderjaar kwam Primal Age na een zeer lange tijd met de nieuwe plaat. Masked Enemy, welke is verschenen via het Nederlandse WTF Records, laat horen dat deze Fransmannen ook echt terug zijn. Om dat te vieren heeft Primal Age een kleine videomontage gemaakt voor ‘The Two Heads Monster’.

‘The Two Heads Monster’ is één van de elf tracks van Primal Age op Masked Enemy. Die plaat gaf White Room Reviews een mooie reden om de band te spreken. Het interview met Primal Age is op deze locatie te lezen. Daarbij had de groep ook nog een leuke foto in petto. Check hier eerst de video voor ‘The Two Heads Monster’.

Over Primal Age

Opgericht in 1993 weet Primal Age middels muziek te strijden voor hun idealen. Hun boodschappen worden verkondigd op een basis waar hardcore en metal samen gaan en waar de energie immer hoog in het vaandel wordt gedragen. Qua studiowerk is de band dan weer wel rustig. The Gearwheels Of Time stamt alweer uit 2010. Die plaat verscheen nog via het inmiddels opgeheven Deadlight Entertainment.

Inmiddels is Primal Age dus terug aan het front. De band heeft met Masked Enemy een plaat in handen die laat horen waarom deze groep zo toonaangevend is geweest. De energie druipt er vanaf en daarbij heeft Primal Age ook nog wat wijze woorden in petto.

Primal Age - Masked Enemy

TRACKLIST MASKED ENEMY

01. Intro & Wise Old Man 4:24
02. The Devil Is Hidden In Shadow 3:12
03. Adolescent Humanity 2:22
04. The Two Heads Monster 03:16
05. Masked Enemy 03:14
06. I Warn You 03:14
07. The Downside Of Progress 01:09
08. Who Dares Wins 03:58
09. Passion vs. Fashion 03:16
10. Blinded By Cruelty 03:48
11. Awakening Of Consciousness 02:00

PRIMAL AGE ONLINE

Facebook

WTF RECORDS ONLINE

Website

Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 White Room Reviews

Thema door Anders Norén