White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Met de toevoeging van o.a. Bad Nerves is Vestrock compleet

Leestijd: 2 minuten

Met de toevoeging van Bad Nerves en nog eens achttien toffe acts maakt de organisatie van het mooist gelegen festival van Nederland (namelijk op een prachtig eiland aan de stadsgracht van de pittoreske Middeleeuwse vestingstad Hulst in Zeeuws-Vlaanderen), Vestrock, zijn programma rond. 

Naast Bad Nerves zijn ook Starsailor, Sylvie Kreusch, $hirak, Bob Vylan, Beachdog, Ist Ist, Prins S & De Geit, Tramhaus, Rhea, Goe Vur In Den Otto, Jack Francis, The Anaesthetics, Max Horak, Rites, Young Villian, De Nieuwe Lichting , Vision Machine en Cloudsurfers aan de line-up toegevoegd. Zij zullen dus op 3, 4 en 5 juni a.s. optreden tijdens de 11e editie van VESTROCK. 

VESTROCK kondigde eerder al onder meer de volgende knallers aan: EditorsMartin SolveigWithin TemptationWolfmotherSuzan & FreekSnelle & De Lieve Jongens BandThe DarknessFrenna DeluxeGoldbandDe LiktLucas & SteveGavin James, Nada Surf, JB Meijers & BandPaul Elstak, en Son Mieux. De volledige dagindeling staat op de website.

Ticketinfo Vestrock

De kaartverkoop voor VESTROCK is inmiddels gestart via vestrock.nl/tickets. Omdat het driedaags festival plaatsvindt op een eiland is het aantal beschikbare kaarten net als andere jaren beperkt. Dat geldt ook voor de intieme camping van het evenement. 

Vrijdag: €65,-                 
Zaterdag: €65,-                    
Zondag: €40,-
Combi vrijdag & zaterdag: €90,-                    
Weekender 3 dagen: €125,-
Camping: €17,50 (zie onder)
* Family/Friends tickets: bij aankoop van vijf of meer tickets krijgt de koper korting. 
** Prijzen zijn exclusief service kosten van €3,95. 
*** Tickets voor de geannuleerde editie van VESTROCK 2021 blijven dit jaar gewoon geldig.

Hulst?

Wandelend over de 3,5 km lange stadswallen of door de vestingstad ontdekt de bezoeker van Hulst de drie stadspoorten, oude gevels en mooie gebouwen die getuigen van een eeuwenoude geschiedenis. De fenomenale Willibrordus basiliek, het stadhuis op de Grote Markt, de Stadsmolen en de vele andere monumentale panden maken van Hulst één groot openlucht museum. Bovendien zorgt het onmiskenbare Bourgondische karakter van de stad voor een bruisende, authentieke sfeer met gezellige terrasjes, cafés en restaurants. Hulst ligt zeer centraal en is eenvoudig te bereiken voor zowel Nederlanders als voor Belgen. 

Vestrock

VESTROCK ONLINE

Website

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén